restaurant aan-de-amstel

home  |  annuleren

De maximale grootte voor een gezelschap is 6 personen. Grotere groepen tot 8 personen zijn bij uitzondering mogelijk maar dienen altijd telefonisch te worden besproken.

Reserveren en annuleren na 15.00 uur voor diezelfde dag kan alleen telefonisch (!) 020 608 00 77

Aan de Amstel is van dinsdag t/m zaterdag open voor het diner.

Als u met 5 personen of meer bij ons komt eten kunt u als tussengerecht een halve varkenskop bestellen. Die krijgt u als geheel op een plank geserveerd en u kunt het vlees daar van af snijden. De kop kost 35 euro. Dit kan echter alleen als u 3 dagen van te voren reserveert ivm met het pekelen van de kop. Geeft u in het veld “opmerkingen” alstublieft aan dat u een varkenskop op tafel wilt hebben.

Een klein deel van onze tafels verkopen wij dubbel, omdat veel mensen sowieso al wat later of juist wat vroeger aan tafel willen.Wij noemen deze tafels tijdelijke tafels. U hebt dan de beschikking over de tafel van 18:00 tot 20:30. U kunt dan ook nog om 18:30 binnen komen en alles eten waar u zin in heeft. Nog later komen kan ook, maar dan is het nog slechts mogelijk 2 gangen bij ons te eten. Mocht dat het geval zijn, geef dan uw aankomst tijd aan in het “opmerkingen”-vak.

*) U ontvangt van ons altijd een email ter bevestiging – controleer daarom of uw email-adres helemaal correct is ingevuld. Hier sluipen helaas regelmatig vergissingen in. Indien U onverhoopt toch geen email ontvangt, controleer eerst uw spam-folder, en als U de bevestiging ook daar niet kunt vinden, neem dan svp even contact met ons op.

Begin uw reservering hier*:

Aan de Amstel / Weesperzijde 42a / 1091EE Amsterdam / 020 - 608 00 77 / info@aan-de-amstel.nl

~ please find all our latest news on Facebook ~